Гороскоп на 2022 рік

- 10.12.2021 17:48
Гороскоп на 2022 рік

Гороскоп на 2022: яким буде рік і чим варто зайнятися

У наступному 2022 році астрологи радять рухатися вперед, вчитися, виявляти свою індивідуальність, берегти сімейні цінності та бути готовими до змін. Кажуть, світ і далі динамічно розвиватиметься, тому доведеться пристосовуватися до нових обставин та вимог часу. Ми дізналися на деталях гороскопу.

Характеристика року.

2022 ще не можна назвати періодом нового часу, запевняє астролог Лариса Гресь. Новий рік у чомусь схожий на свого попередника. Та сама невпевненість у завтрашньому дні, нестабільність цін та валюти, нові штами COVID-19. Понад те, каже, повернення до старого часу вже ніколи не буде.

"До 2025 року, хаос у світі наростатиме, і, тому головним завданням протягом наступних 3-х років буде зберегти нашу цілісність: фізичне та психічне здоров'я, духовність та емоційну стабільність. А, що стосується 2022 року, сказати, що він буде важкий - ні. Що буде легкий - теж ні. Ну може бути трохи краще минулого року, тому що пропонує ряд можливостей, яких не було в 2021. Але кризові ситуації все ж таки будуть і пік їх припаде на вересень - жовтень. Проте рік привнесе також багато нового і позитивного.У травні Юпітер, планета великих можливостей, входить у знак Овен і налаштовуватиме всіх на оптимізм і творення.Це той період, коли можна формувати нові проекти і легко вийти з кризи. 2022 - це рік розбудови та реформ", - зазначила астролог Лариса Гресь.

Чого прагнути у новому році.

Зважаючи на те, що світ змінюється, сучасній людині складно в ньому орієнтуватися, приймати рішення, обтяжувати себе турботами та брати відповідальність, пояснює фахівець. І ця тенденція, каже, тільки наростатиме, а також змінюватимуться людські цінності, тому потрібно постаратися зберегти  традиції.

Читайте також: В Україні з'являться 5 гривень із зображенням тигра

"Зберігати традиції – не означає зберігати старе та ігнорувати нове, це означає знайти або проявити нове у старому. Це стосується сім'ї, яка є запорукою стабільності у будь-який смутний час, а також віри в себе та близьких, на підтримку яких завжди можна розраховувати. ми можемо зробити вже сьогодні? піти від невігластва, здобути якісну освіту, вчитися та переучуватися, адже чим більше буде знань, тим простіше буде освоїти нову спеціальність, знайти роботу з хорошим доходом.”, - упевнена Лариса Гресь.

Бізнес та фінанси 2022

У бізнесі наступного року астролог радить, з кимось об'єднуватися, укрупнюватися. Дрібним і слабким підприємствам та підприємцям складно вкладатиме кошти в нові технології, товари, та й без диджиталізації нині – не обійтися. Також не варто відкривати бізнес або реалізовувати будь-яку бізнес-ідею, якщо вони вимагають позикових грошей. Бо тема невизначеності зберігається на весь 2022 рік.

Затемнення у 2022 році.

Затмень цього року буде 4 - два сонячні (30 квітня та 25 жовтня) та два місячні (16 травня та 8 листопада). У цей час астрологи радять не починати нічого нового та не приймати важливих рішень, а також стримувати емоції та уникати конфліктів.
За кількістю затемнень астрологи також визначають яким загалом буде рік, кажуть, що менше їх буде, то більша ймовірність, що рік буде мирним і позитивним. Так ось 2022 рік з цього погляду обіцяє бути все ж таки відносно спокійним.

На що слід орієнтуватися

2022 треба переглянути колишнє життя, щоб рухатися до змін, які можуть бути і болючими, каже Лариса Гресь. Але кожен Новий рік наповнює нас бажаннями, цілями та прагненнями, 2022 – не виняток!


Ключові слова: гороскоп 2022, гороскоп для бізнесу 2022, як краще бути у 2022 році

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03

Всі новини