Михайло Жар йде у народні депутати України 2019

- 25.06.2019 14:23
Михайло Жар йде у народні депутати України 2019

Михайло Жар (Єпископ Лонгин) є намісником Банченського Свято-Вознесенського чоловічого монастиря (УПЦ МП) в селі Банчени.

Михайло Жар був одним із улюблених "батюшків" влади за часів режиму Януковича. Віктор Янукович відвідував Банчени, а також перераховував гроші на благодійність для дитячого будинку, що діє при монастирі (під опікоютут перебуває кількасот дітей). 

Михайло Жар – володар звання "Герой України": у 2008 році Віктор Ющенко нагородив його найвищою відзнакою

У 2011 році Банчени відвідував сам патріарх Кіріл. Російський патріарх освятив дитбудинок, а також нагородив Дмитра Фірташа та Юрія Бойка, що долучилися до будівництва тамтешнього собору. Кіріл також обрав собі монастир для ночівлі.

У 2015 році Спілка журналістів Буковини ініціювала позбавлення Лонгіна звання "Героя" через антиукраїнську позицію: настоятель монастиря багаторазово критикував антитерористичну операцію на Донбасі, закликав недопустити мобілізації. На румунському сайті activenews. ro опубліковано фрагменти з проповіді Лонгіна, в котрій він називає "проклятим" керівництво держави, що ініціювало АТО; порівнює посадовців із "сатаністами".

У 2016 році Намісник Вознесенського Банченського чоловічого монастиря (Буковина, УПЦ МП) єпископ Лонгін розпорядився припинити поминання патріарха московського Кіріла на літургіях. Вікарій Чернівецької єпархії пояснив такий вчинок незгодою з зустріччю Кіріла з Папою Римським, котрого вважає "єретиком".

Михайло Жар активно нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня; ювілейною медаллю «20 років незалежності України»; нагрудним знаком «Хрест Пантелеймона Цілителя» Міністерства охорони здоров’я України. Відзначений орденами УПЦ святого преподобного Нестора Літописця II ступеня, УПЦ святого рівноапостольного князя Володимира ІII та ІІ ступенів, «Відзнака Предстоятеля Української православної церкви за церковні заслуги», орденом преподобних Антонія і Феодосія Києво-Печерських, преподобного Агапіта Печерського. Нагороджений правом ношення другого наперсного хреста з прикрасами. Став переможцем конкурсу «Людина року в українському християнстві – 2009» Спілки християнських письменників України (СХПУ). Лауреат загальнонаціональної премії «Гордість країни» у номінації «Сімейна історія».

У 1984 році Михайло Жар одружився на Соломії Лілії, через рік у них народився син Володимир, у 1987 році – син Михайло, у 1989 році – дочка Марія.

У 2019 році син Михайла Жара, Михайло Михайлович Жар, вирішив балотуватися у депутати -йде на вибори народних депутатів України від партії ії колишнього очильника Віктора Януковича. Раніше син Михайла Жара вже болотувався у депутати від Партії Регіонів того ж Януковича.

Відомості офіційні: Михайло Михалович Жар народився 4 сiчня в селі Петрашівка Герцаївського району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізина особа – підприємець, член Політичної партії "Опозиційна платформа – за життя", проживає в селі Молниця Герцаївського району Чернівецької області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "опозиційна платформа – за життя".

 


Ключові слова: Михайло Жар 2019, кандидат у депутати

Коментарі (1)
Олег | 25.06.2019
Оце так все по старому. Янукович й досі при владі через цього Жара. Кому вірять люди?

Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03

Всі новини