Тимошенко закликає депутатів бойкотувати Раду, доки не скасують підвищення ціни на газ

- 25.02.2019 21:54
Тимошенко закликає депутатів бойкотувати Раду, доки не скасують підвищення ціни на газ

 Кандидат у президенти Юлія Тимошенко закликає народних депутатів не розглядати законопроекти, доки не скасують підвищення ціни на газ і не заборонять збільшувати його вартість.
Про це вона сказала під час погоджувальної ради парламенту як лідер фракції "Батьківщина", повідомляє прес-служба цієї партії.
"Нам, всім депутатам, треба подумати про людей", – сказала Тимошенко.
"Нам треба об’єднатися і завтра в парламенті не голосувати ні за що, поки не буде проголосована спільна постанова, підписана всіма лідерами фракцій, окрім БПП, щодо скасування підвищення тарифів і введення мораторію на підвищення, як це зробили Польща та Румунія", – заявила вона.
Екс-прем'єрка стверджує, що збереження Петром Порошенком посади президента принесе українцям подальше зростання тарифів на житлово-комунальні послуги.
"Люди мають знати: якщо мафія Порошенка зберігається на цих посадах і безпосередньо на своїй посаді (залишається) президент, то, прикриваючись патріотичними гаслами, вони запланували знову збільшити ціни на газ з 1 травня на 15% і з кінця грудня – ще на 25%. У цілому – на 43% за рік!", – обурилась кандидат на пост президента.
Тимошенко сказала, що тарифи на газ встановлює НКРЕКП, яка формується указом президента, і яку постійно очолює "який-небудь корумпований партнер Порошенка".
Також вона стверджує, що "на злочинне оточення нинішнього глави держави переписують найкращі вітчизняні родовища природного газу України".
За словами Тимошенко, гроші, які влада "витягує з кишень українців" через тарифи, перераховуються на офшори, а мала частина їх іде на підкуп виборців.


Ключові слова: скасування підвищення ціни на газ

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини