Львів стає центром бізнес-подій у сфері взуття

- 10.11.2015 14:30
Львів стає центром бізнес-подій у сфері взуття

З 24 по 27 листопада у ВЦ “Південний-EXPO” відбудеться найбільша в Західній Україні спеціалізована гуртова виставка взуття, шкіри та аксесуарів.

На дворі ще осінь, а на виставці взуття вже весна-літо.

“Galychyna Shoes Expo” презентує нові колекції “весна-літо 2016” від виробників України, Польщі, Туреччини, Китаю.

Купувати “Made in Ukraine” вже не тільки модно, а навіть престижно. Споживачі обирають товари вітчизняного виробника, бо це стильно і комфортно. Українські підприємства взуття завоювали прихильність покупців не стільки низькою ціною, скільки високою якістю та сучасним дизайном.

Вже вдруге у Львові відбудеться спеціалізована гуртова виставка взуття “Galychyna Shoes expo”. На виставці представлять колекції весна-літо 2016. "Це перші покази в Україні, і підприємці роздрібної торгівлі Західної України вже у січні будуть мати повний асортимент товарів у своїх магазинах. Для виробників - це шанс випередити конкурентів." — каже директор ExpoZahid promotion Геннадій Пасхін.

На цій виставці збільшилася кількість експонентів, будуть нові, але досить відомі в Україні компанії — Konors (Харків), Viko, Gloria, LIV company (Дніпропетровськ), Kadar (Луцьк). Також на виставці будуть представники Польщі, Туреччини, Китаю. Імпортери не бажають втрачати позицій на українському ринку взуття, а в результаті це йде на користь споживачам, які отримують якісний продукт за доступними цінами.

Вже зараз можна сказати, що “Galychyna Shoes Expo” має велике значення для розвитку Львова, як центру міжнародної торгівлі у Східній Европі та бізнес-туризму. Близкість до кордонів Білорусі, Польщі, Словачини та Угорщини дають можливість очікувати гуртових покупців цих країн та доступу до великого ринку ЕС для наших виробників. Також подібні промислові виставки відіграють важливу роль в економіці для пожвавлення внутрішнього товарообігу країни.

Прийшов час перезавантаження та перерозподілу ринку взуття у Західній Україні. У боротьбі за споживача підвищується якість, та робиться все можливе для зниження собівартості. Не останню роль роль відіграє зменшення витрат в сфері логістики та маркетингу. Саме це завдання допомагає реалізувати виставка “Galychyna Shoes Expo” як для виробників, так і для мереж продажу.

Вітчизняні виробники взуття надають кращі пропозиції для роздрібних продавців, ніж іноземні компанії такого типу. Тільки мега-корпорації та преміум-бренди витримують натиск з боку українських підприємств взуття, адже якість наших фабрик на найвищому рівні. Це не дивно, бо майже всі вони мають найсучасніше обладнання, доступ до передових технологій і давно вже не спостерігачі у світі моди та дизайну. Українські підприємства швидко вчаться і мобільно пристосовуються до обставин, переймають досвід у світових лідерів сфери взуття. Такі потужні компанії, як Nivelle, Foletti, Ari Andano (Харків), Avis (Бровари), Mida (Запоріжжя) — є сильними брендами, які не бояться конкуренції, а сприймають виклик, як можливість для розвитку і підтверджують свою репутацію, а в цілому виграють усі — і виробники, і покупці. На виставці мають гарну можливість заявити про себе нові молоді компанії, а також підприємства малого та середнього бізнесу, які пропонують ексклюзивну продукцію, але не мають можливості для розвитку особистих мереж продажу.

За підсумками минулої виставки асортимент магазинів взуття Львова, Івано-Франківська, Тернополя та інших міст Західної України поповнився продукцією її експонетів.”Особливо приємно для нас, як організаторів “Galychyna Shoes Expo”, що велика кількість підприємців з невеликих міст отримали доступ безпосередньо до виробників і зможуть зменшити свої витрати на закупи та вивільнять час, який гаяли на пошуки гідного товару” - каже Геннадій Пасхін. Задоволені всі — і виробники, і продавці, і споживачі. Перші отримали замовлення і нових клієнтів, другі — товар за ціною нижче імпортного та гарні умови співпраці, треті — гарні враження від покупки.

Крім жіночого та чоловічого взуття на виставці буде представлено колекції дитячого взуття українського виробництва ТОПС (Харків) та імпортного від компанії Blooms&Jamp, сумки та галантерея, шкіра та комплектуючі для виробництва. Виставка буде цікавою для підприємців взуттевої промисловості, власників магазинів, гуртівень, торгових точок. На сьогодні — це найважливіша, найбільш значима подія у сфері виробництва та продажу взуття. Це - вершина, квінтесенція творчого процесу виготовлення і виходу на ринок колекцій взуття та галантереї, плід багатьох зусиль колективів менеджерів, маркетологів, дизайнерів, технологів та простих робітників. Ми можемо порівняти дану подію з Гала-концертом найкращих виконавців. Пропустити, таку подію в бізнесі — означає надати перевагу конкурентам, яку ви вже не зможете нівелювати.

“Galychyna Shoes Expo” відбудеться за адресою м. Львів, вул. Щирецька 36, виставковий центр “Південний-EXPO”.


 


Ключові слова: Galychyna Shoes expo, виставка взуття Львів

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини