Ресторани Чернівців на Новий рік 2022

- 02.12.2021 10:27
Ресторани Чернівців на Новий рік 2022

Новорічна ніч - це справжня подія, сповнена приємного очікування, сподівань на краще та всього нового, ще цекає нас у наступному році. Якщо ви хочете гарно відсвяткувати новий рік, проте не бажаєте брати на себе організацію свята, пропонуємо вам обрати один з ресторанів Чернівців (дивіться всі ресторани з фотогалереями та 3D турами)  та Чернівецькій області, які запрошують на святкування Новорічної ночі.

В ресторані "Ресторан Венеція " гостей вітатиме шоумен, який представить в Чернівцях україномовне розважальне шоу. Окрім того, приємний сюрприз для гостей ресторану - на вас чекає щорічний розіграш , а також багато інших доречних цікавинок.

Зустріти разом Новий рік гостинно запрошує ресторан "Ресторан Колвік". В програмі - виступ балету, шоу , а також святкові привітання і розваги від Снігуроньки. Вартість святкування  уточнюйте з особи.

У Новий рік увійти можно разом із рестораном "Ресторан Брізоль". Розважатимуть вас музики та святкові гості - Дід Мороз та Снігурка. Спеціально до свята - десерт "Снігова баба", а також багато приємних несподіванок. В

Ресторан "Ресторан Білий дім" відкриває двері для проведення новорічної ночі. Почесна гостя свята - Снігуронька - готує безліч сюрпризів та розваг для відвідувачів ресторану. Ціна залежить від замовлення.

Ресторан "Шарм" пропонує відсвяткувати Новий рік та отримати від свята лише найкращі та найприємніші враження. А спогади вам забезпечить професійна фотосесія до свята.

На гостей ресторану "Ресторан Велюр" чекає розважальна програма за участю веселих Діда Мороза та Снігуроньки. Для вас гратиме жива музика, будуть конкурси та багато чого іншого. Бенкетне меню складатиметься з розкішних європейських страв, страв, приготованих на мангалі, а також відмінних рибних блюд.

На святкування новорічної ночі запрошує ресторан "Ресторан Шарм". Ми гарантуємо - тут завжди смачно, затишно та дуже весело. 

Для зустрічі Нового 2022 року відмінно пасує ресторан "Ресторан Піар (PR) у Чернівцях". Для вас готується жива музика, а також безліч апетитних та незвичайних страв на святковому бенкеті. Для усіх - демократичні та доступні ціни.

Замовлення на Новий рік 2022 приймає ресторан "Ресторан День і ніч. (День и ночь)". Ми гарантуємо найкраще проведення очікуваного свята.

Ресторан Меркурий запрошує зустріти новорічну ніч у веселій компанії. Ви можете не сумніватися в тому, що тут на вас чекає лиш найкраще. 

Новий рік у ресторані "Ресторан Мілена" - це дуже цікаво та весело. Розважатиме публіку Дід Мороз, а музичний акомпанемент стровить музичний колектив. Не обійдеться, звичайно ж, і без конкурсів з призами. 

Відсвяткувати Новий рік є можливість в ресторані "Ресторан 2000 в Чернівцях". Для вас гратиме шикарна жива музика, розважатимуть гостей ведучі, а до столу подаватимуть святкові бенкетні страви. 

Зустріти Новий 2022 рік є відмінна можливість в ресторані "Ресторан Золота рибка". У нас грає приємна жва музика, ми готуємо лише найсмачніші страви та десерти.

Гостей у новорічну ніч запрошує Ресторан Гранд Аристократ. На вас чекає справжнє святкування у найкращих національних традиціях. Перш за все, гості будуть насолождуватися домашнім затишком, гостинністю та відмінним смаком. В розважальній програмі - святкове шоу та фейєрверки. 

Новорічну ніч можна провести і в ресторані "Ресторан Аристократ". До святкового столу буде подаватися розкішне італійське шампанське, вишукані сири, закуски та різноманітні салати. на вас чекають страви з морепродуктів та риби. А снігуронька та Дід Мороз готують для вас окремі сюрпризи. 

Ресторани в новорічну ніч по області.

Поринути у святкову атмосферу можна з рестораном "Ресторан Ера. Для вас будуть підготовані вишукані страви на будь-який смак, і не обійдеться, звісно, без живої музики.  з людини.

Ресторан "Колвік" - це відмінний варіант для святкування Нового року. Для гостей виступить яскрава Снігурка, буде безліч конкурсів з призами, а до столу подадут нові страви зі святкового меню. Обов'язково, гратиме жива музика. 

Ресторан Клеопатра готує для гостей Новий рік в найкращих козацьких традиціях. Інтер'єр закладу створений у стилі Хотинської фортеці, тож на госте чекає низка козацьких розваг, приємна жива музика та страви до гетьманського столу. Не обійдеться без Діда Мороза та Снігурки, а також приємних подарунків. 


Ключові слова: новий рік в ресторані чернівці, чернівці новий рік замовити ресторан, новорічний бенкет чернівці, ретсорани Чернівців н новий рік

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини