Як доглядати за металопластиковими вікнами.

- 28.06.2008 00:00
Як доглядати за металопластиковими вікнами.

Догляд за металопластиковими вікнами

Ви обрали високоякісні вікна із метало-пластикого профіля! І хорошим вікнам необхідний хороший догляд, і перш за все правильний! Ми дамо вам декілька порад яких вам слід дотримуватися, заради красоти та довговічності ваших вікон.

  • Догляд за метало-пластиковою рамою.
    Метало-пластикові вікна слід чистити за допомогою звичайного мильного розчину, або за допомогою спеціальних миючих засобів, які не містять розчинників, абразивних речовин чи ацетону. Засіб по догляду за пластиком можна придбати у спеціалізованих магазинах. Чистящий засіб повинен бути тільки у рідкому стані! Він наноситься на поверхню рами мягкою салфеткою і змивається водою. Недопускайте ударів по зовнішній поверхні метало-пластикової рами і нанесення царапин на неї!
     

  • Догляд за скло-пакетами.
    Скло-пакети найкраще очищуються чистою, теплою водою, в яку можна добавити трішки миючого засобу. Не слід застосовувати агресивних засобів чи засобів в складі яких міститься розчинник.
     

  • Догляд за гумовими ущільнювачами.
    Ущільнювачі виготовлені із спеціального матеріалу на силіконовій основі, котрі тим-неменш, підвергнутуті природному старінню. Для продовження терміну їх єксплуатації , тобто зббереження еластичності і здатності утримувати протяги та холод, необхідно один-два рази на рік очишчати їх від бруду. Використовуйте для цього засоби які містять в собі силіконові масла. Після чого учільнювачі на ваших вікнах залишуться еластичними і водовідпірними.
     

  • Догляд за фурнітурою.
    Ваші вікна оснащенні фурнітурою розрахованою на 50 000 відкривань. Але як і роботу любого із механізмів, надійність кріплення і знос важливих деталей фурнітури слід періодично контролювати. Для цього необхідно один два рази в рік проводити профілактичні роботи. Змащувати усі рухомі дедалі маслом, в складі яких немістяться кислоти і смоли. Також по мірі необхідності очищувати деталі фурнітури від забруднення.
    Якщо розхиталась віконна ручка, необхідно припідняти декоративну планку, яка знаходиться під нею, із вертикального в горизонтальне положення і затягнути гвинти які знаходяться під нею. Після чого встановити планку у попереднє положення.
     

  • Догляд за водовідводами
    У кожному пластиковому вікні передбаченні водовідвідні канали для виходу на зовні накопичуваної в середені нього вологи. Необхідно раз в рік проводити профілактичний огляд каналів і очищати їх за допомогою щітки або любим не металічним предметом.
     

  • Запобігання запрівання вікон у вашій квартирі
    Вікна із ПВХ прфілів вирізняються високою щільністю усіх зєднань і у закритому стані пропускають дуже мало повітря. Таким чином у проміщеннях накопичується волога, яка осідає на самих холодних ділянках зовнішніх огороджуючих конструкціях, тобто на скло-пакетах, у вигляді запрівання та конденцату. Для поперкдження подібних явищ необхідно перед усім, понижувати вологість у приміщеннях шляхом регулярного провітрювання або установки системи вентиляції.
     

Дотримання усіх цих вище зазначених правил дозволить вам оцінити усі переваги сучасних вікон і зберегти їх роботоздатність довгі роки.

Джерело: Платинова Буковина


Ключові слова: Метало-пластикові вікна, пвх, вікна, Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини