Народні засоби при Ковід

- 15.09.2020 16:46
Народні засоби при Ковід

Що (крім ліків) допомагає під час самого ковіда.
Для мене принципова різниця була з будь-якою хворобою.
При застуді, ангіні, грипі зазвичай головне відпустити всі справи, дозволити собі хворіти і лягти в ліжко. Після цього починаєш засинати або дрімати. І це саме цілюще стан, яке, власне, допомагає одужати і пережити дискомфорт.
При ковіде інакше.

Тут я металася, була в порушенні. Ніякого сну і розслаблення. І при цьому дуже важко заземлитися через тіло, тому що воно весь час непередбачувано болить.
Але! У цьому випадку важливо було свідомо робити щось корисне і приємне.
1. Я змушувала себе їсти смачний суп. Від нього реально збивалася температура. (Від парацетамолу збивалася). При цьому, як не дивно, у мене апетит не зникав. Навіть коли пропав запах. У деяких пропадає апетит зовсім.
Коли смачно співаєш і потім без сил лягаєш (всі сили реально йдуть на їжу) стає дійсно легше.
Ну і плюс важливо є, тому що п'єш серйозні таблетки. Захищаємо шлунок.
2. Я розуміла, що тілу потрібно хоч якесь пожвавлення. Але фізична активність неможлива. І навіть масажі сприймалися неприємно. Тому я вибрала суху щітку.
Самомасаж сухий щіткою перед душем розганяв кров, повертав відчуття власного тіла, активував парасимпатическую нервову систему і повертав мене в себе. Це була буквально найкраща знахідка.
3. Коли накривали напади задишки я розуміла, що це не дихальна недостатність, а гіпервентіляціонний синдром. Тому я робила будь-яка вправа на подовження видих. Наприклад, вдихаєш на 1-2, а видихаєте на 4 рахунки.
Буквально через кілька таких циклів стає легше. Задишка йде, серце заспокоюється.
Як я відрізняла гіпервентіляціонний синдром від дихальної недостатності?
- сатурація в нормі
- задишка розвивається прямо лежачи в ліжку.
- температура не висока
- якщо все ж заспокоїтися і порахувати кількість дихальних рухів в хвилину то їх буде 16. Якщо 22 і вище треба вже в лікарні.
Якщо потрібно, я напишу окремо що таке гіпервентіляціонний синдром і що з ним робити. Він буває дуже часто, зараз майже у всіх, але при ковіде прям сильно виражений і не пов'язаний ні з яким додатковим стресом.
4. Коли щось сильно боліло (то м'язи спини, то голова) я реально робила акцент на приємні точки і концентрувалася на них. Хто проходив мої сканування тіла з 3D кайфом знаєте що це таке.
Хто не знає в коментарях дам посилання на безкоштовне вправу. Воно приголомшливе.
При головному болю допомагало тільки це.
5. Насправді голова боліла так як ніколи в житті! І таблетки не приглушали цей біль навіть на 5 відсотків. У якісь моменти я натягала волосся на голові до сильної шкірної болю і ставало трохи легше. "Рвала на собі волосся ".
Але якщо бути чесною, так голова боліла, коли я не дбала про себе, а починала щось організовувати. Хоч і лежачи. Коли я хвилювалася про консультації синові або поїхала лікувати свою знайому, думаючи що я вже видужую. Тобто від додаткового навантаження.
При ковіде треба силою себе змушувати нічого не робити і дбати про себе.
6. Біль у м'язах спини спочатку наводила на думку, що це вже така потужна пневмонія. Але немає. Не треба грішити ні на легкі, ні на нирки. Це просто так сильно болять м'язи.
Я одного разу прокинулася о 3 годині ночі від того, що не можу знайти собі місця від болю в спині. Допоміг німесіл і я заснула. Більше так сильно не боліло.
У більш спокійних випадках реально працює техніка сконцентрувати увагу на інших, приємних зонах. Особливо, якщо ви в цьому вже натреновані. Наприклад, звертаємо увагу на стопи, кайфуем від них і інша біль затихає.
Ми на всіх моїх курсах тренуємося так робити.
Ковід це момент, коли розумієш, що тренування не були марними і можеш їх використовувати.
7. У ті моменти, коли вдавалося розслабитися і почати багато спати ставало набагато легше.
8. Я думаю це та ситуація, коли не варто соромитися із заспокійливими. Використовуйте все, що у вас є, щоб зняти збудження, тривогу і паніку.
9. Тривожно-панічний стан, яке пов'язано не зі стресом, а з вірусом, проходить. У мене зменшувалася одночасно зі зменшенням дикої слабкості.
Поверталися сили і поверталося внутрішню рівновагу і спокій.
10. На мій погляд при ковіде і при виході з нього дуже корисна психотерапія. Якщо у вас є психолог ні в якому разі не скасовувати зустрічі. Нехай це буде онлайн, може бути не годину а менше. Скільки ви фізично витримаєте. Але психологічна підтримка в цей момент дуже важлива. Навіть якщо ви цього не помічаєте. Про це напишу окремо.
Ps: я продовжу дію подарунка. Перший урок курсу по диханню і імунітету дуже допомагає відчути тіло, знайти приємні точки, зловити 3D кайф і активувати парасимпатическую нервову систему.
Я даю вам його ще на тиждень безкоштовно! Використовуйте цю можливість! Це реальна допомога при будь-якої хвороби і будь-якому відновленні.

Уважно прослухайте і теорію і робіть практику.

Всім здоров'я! Якщо щось не зрозуміло запитуйте! І знову ж діліться вашими Лайфхак!

 

Давайте зберемо найповніше керівництво по проживанню цієї хвороби. Вона схоже з нами на довго. Треба готуватися і допомагати один одному.


Ключові слова: народні рецепти при ковиді, поради знахорів при Ковід

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини