Михайло Жар йде у народні депутати України 2019

- 25.06.2019 14:23
Михайло Жар йде у народні депутати України 2019

Михайло Жар (Єпископ Лонгин) є намісником Банченського Свято-Вознесенського чоловічого монастиря (УПЦ МП) в селі Банчени.

Михайло Жар був одним із улюблених "батюшків" влади за часів режиму Януковича. Віктор Янукович відвідував Банчени, а також перераховував гроші на благодійність для дитячого будинку, що діє при монастирі (під опікоютут перебуває кількасот дітей). 

Михайло Жар – володар звання "Герой України": у 2008 році Віктор Ющенко нагородив його найвищою відзнакою

У 2011 році Банчени відвідував сам патріарх Кіріл. Російський патріарх освятив дитбудинок, а також нагородив Дмитра Фірташа та Юрія Бойка, що долучилися до будівництва тамтешнього собору. Кіріл також обрав собі монастир для ночівлі.

У 2015 році Спілка журналістів Буковини ініціювала позбавлення Лонгіна звання "Героя" через антиукраїнську позицію: настоятель монастиря багаторазово критикував антитерористичну операцію на Донбасі, закликав недопустити мобілізації. На румунському сайті activenews. ro опубліковано фрагменти з проповіді Лонгіна, в котрій він називає "проклятим" керівництво держави, що ініціювало АТО; порівнює посадовців із "сатаністами".

У 2016 році Намісник Вознесенського Банченського чоловічого монастиря (Буковина, УПЦ МП) єпископ Лонгін розпорядився припинити поминання патріарха московського Кіріла на літургіях. Вікарій Чернівецької єпархії пояснив такий вчинок незгодою з зустріччю Кіріла з Папою Римським, котрого вважає "єретиком".

Михайло Жар активно нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня; ювілейною медаллю «20 років незалежності України»; нагрудним знаком «Хрест Пантелеймона Цілителя» Міністерства охорони здоров’я України. Відзначений орденами УПЦ святого преподобного Нестора Літописця II ступеня, УПЦ святого рівноапостольного князя Володимира ІII та ІІ ступенів, «Відзнака Предстоятеля Української православної церкви за церковні заслуги», орденом преподобних Антонія і Феодосія Києво-Печерських, преподобного Агапіта Печерського. Нагороджений правом ношення другого наперсного хреста з прикрасами. Став переможцем конкурсу «Людина року в українському християнстві – 2009» Спілки християнських письменників України (СХПУ). Лауреат загальнонаціональної премії «Гордість країни» у номінації «Сімейна історія».

У 1984 році Михайло Жар одружився на Соломії Лілії, через рік у них народився син Володимир, у 1987 році – син Михайло, у 1989 році – дочка Марія.

У 2019 році син Михайла Жара, Михайло Михайлович Жар, вирішив балотуватися у депутати -йде на вибори народних депутатів України від партії ії колишнього очильника Віктора Януковича. Раніше син Михайла Жара вже болотувався у депутати від Партії Регіонів того ж Януковича.

Відомості офіційні: Михайло Михалович Жар народився 4 сiчня в селі Петрашівка Герцаївського району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізина особа – підприємець, член Політичної партії "Опозиційна платформа – за життя", проживає в селі Молниця Герцаївського району Чернівецької області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "опозиційна платформа – за життя".

 


Ключові слова: Михайло Жар 2019, кандидат у депутати

Коментарі (1)
Олег | 25.06.2019
Оце так все по старому. Янукович й досі при владі через цього Жара. Кому вірять люди?

Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини