Буковинські силовики провели турнір з міні-футболу

- 02.11.2018 11:12
Буковинські силовики провели турнір з міні-футболу

За першість у Кубку обласної організації ФСТ «Динамо» України боролися вісім команд. Спортивний захід організатори приурочили до 94-тої річниці від дня заснування товариства.

Дружній турнір з міні-футболу серед команд правоохоронців Чернівецької області відбувся 1-го листопада на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія». Змагання урочисто розпочалися з Гімну України та привітання керівництва ГУНП в Чернівецькій області.

Свою фізичну форму, тактичні навички та спритність демонстрували команди обласних управлінь Нацполіції, патрульної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, поліції охорони, міграційної та фіскальної служб, Чернівецького прикордонного загону й Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Усі учасники турніру досить серйозно підійшли до відбору гравців. Упродовж змагань команди проявляли злагодженість і жагу до перемоги. А тому від початку і аж до фінального свистка арбітра кожна гра була хвилюючою й напруженою.

За результатами запеклих футбольних поєдинків володарями Кубку стали представники обласного Управління Державної міграційної служби. Друге місце у турнірі виборола команда Головного управління Національної поліції. А третю призову сходинку розділили представники Державної служби з надзвичайних ситуацій та Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Крім цього, за підсумками змагань визначено кращих гравців. Представника Нацполіції Василя Томащука визнано кращим захисником турніру. Кращим нападником став гравець команди УДСНС Вадим Попович, а воротарем – Назарій Цінько, котрий представляв державну міграційну службу.

Нагородження переможців провів начальник ГУНП в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв, котрий з липня 2018 року очолює Чернівецьку обласну організацію ФСТ «Динамо».

Звертаючись до учасників турніру генерал передав вітання з нагоди річниці від Міністра внутрішніх справ Голови ФСТ «Динамо» України Арсена Авакова та відмітив роботу товариства: «Сьогодні «Динамо» є однією з найбільш потужних організацій, яка виростила багатьох спортсменів, котрі представляють Україну на міжнародних змаганнях та виборюють медалі. Розуміючи важливу роль товариства у фізичній підготовці правоохоронців, нашими пріоритетними завданнями є вдосконалення методів і форм роботи, а також відновлення матеріально-технічної бази».

Переможцям і призерам змагань Анатолій Дмитрієв вручив грамоти, медалі та кубки.

Голова територіальної організації ФСТ «Динамо» подякував керівництву фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія» за сприяння у проведенні такого дійства та неодноразову підтримку інших спортивних заходів правоохоронців.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області 


Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини