Як несуть службу буковинські полісмени в зоні ООС

- 16.10.2018 11:39
Як несуть службу буковинські полісмени в зоні ООС

Заступник Міністра внутрішніх справ разом з начальником Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області ознайомилися з умовами несення служби і проживання правоохоронців та вручили відзнаки з нагоди Дня захисника України.

Цілодобово буковинські захисники несуть службу на блок-постах, здійснюють суцільну перевірку всіх осіб і транспортних засобів, які перетинають лінію розмежування.

Бійці зведеного загону підрозділів буковинської поліції відзвітували перед заступником Міністра та начальником обласного ГУНП про оперативну обстановку в зоні відповідальності й результати несення служби на території проведення операції Об’єднаних сил.

Керівники МВС та ГУНП додатково проінструктували підлеглих про необхідність пильного несення служби, дотримання законодавства, Дисциплінарного статуту, заходів безпеки, а також професійно-етичних норм поведінки.

За сумлінне виконання службового обов’язку та з нагоди Дня захисника України буковинські поліцейські отримали нагороди з рук Вадима Трояна й Анатолія Дмитрієва.

«Бажаю й надалі гідно нести звання поліцейського та віддано служити українському народові», – побажав правоохоронцям заступник Міністра внутрішніх справ.

 

«Вітаю вас з Днем захисника України! Нехай Пресвята Богородиця захищає Україну та кожного з Вас. Бажаю якнайшвидшого настання миру та скоріше повертайтеся на рідну Буковину», – звернувся до колег Анатолій Дмитрієв.

 

Оглядаючи місця несення служби підлеглих, керівники МВС та ГУНП відзначили модернізацію пунктів стоп-контролю, що дозволило покращити умови для виконання поліцейськими своїх обов’язків, оптимізувати процес перевірки документів за допомогою спеціальної комп’ютерної техніки.

Крім цього, особлива увага приділена готовності до осінньо-зимового сезону місць проживання та відпочинку бійців.

Для покращання побуту чернівецьких воїнів Анатолій Дмитрієв передав від їх колег бойлер, пральну машину, обігрівачі, нові матраци й подушки, іншу побутову техніку та речі, що дозволять поліцейським комфортніше відпочити та привести себе в порядок після важкої зміни.

«Як керівнику, мені важливо, щоб особовий склад мав належні умови як для роботи, так і для відпочинку», – наголосив начальник ГУНП в Чернівецькій області. – «Для ефективного несення служби має значення і рівень матеріального забезпечення поліцейського, і його психологічний та емоційний стан».

З особливою гордістю правоохоронці продемонстрували керівництву свій спортзал. Його вони облаштували власними силами з підручних матеріалів.

Показали поліцейські і стенд з дитячими малюнками. Зворушливі творіння малечі щодня надихають наших патріотів і полегшують службу вдалині від рідної домівки.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області


Ключові слова: оос на донбасі, поліція оос

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини