Як доглядати за металопластиковими вікнами.

- 28.06.2008 00:00
Як доглядати за металопластиковими вікнами.

Догляд за металопластиковими вікнами

Ви обрали високоякісні вікна із метало-пластикого профіля! І хорошим вікнам необхідний хороший догляд, і перш за все правильний! Ми дамо вам декілька порад яких вам слід дотримуватися, заради красоти та довговічності ваших вікон.

  • Догляд за метало-пластиковою рамою.
    Метало-пластикові вікна слід чистити за допомогою звичайного мильного розчину, або за допомогою спеціальних миючих засобів, які не містять розчинників, абразивних речовин чи ацетону. Засіб по догляду за пластиком можна придбати у спеціалізованих магазинах. Чистящий засіб повинен бути тільки у рідкому стані! Він наноситься на поверхню рами мягкою салфеткою і змивається водою. Недопускайте ударів по зовнішній поверхні метало-пластикової рами і нанесення царапин на неї!
     

  • Догляд за скло-пакетами.
    Скло-пакети найкраще очищуються чистою, теплою водою, в яку можна добавити трішки миючого засобу. Не слід застосовувати агресивних засобів чи засобів в складі яких міститься розчинник.
     

  • Догляд за гумовими ущільнювачами.
    Ущільнювачі виготовлені із спеціального матеріалу на силіконовій основі, котрі тим-неменш, підвергнутуті природному старінню. Для продовження терміну їх єксплуатації , тобто зббереження еластичності і здатності утримувати протяги та холод, необхідно один-два рази на рік очишчати їх від бруду. Використовуйте для цього засоби які містять в собі силіконові масла. Після чого учільнювачі на ваших вікнах залишуться еластичними і водовідпірними.
     

  • Догляд за фурнітурою.
    Ваші вікна оснащенні фурнітурою розрахованою на 50 000 відкривань. Але як і роботу любого із механізмів, надійність кріплення і знос важливих деталей фурнітури слід періодично контролювати. Для цього необхідно один два рази в рік проводити профілактичні роботи. Змащувати усі рухомі дедалі маслом, в складі яких немістяться кислоти і смоли. Також по мірі необхідності очищувати деталі фурнітури від забруднення.
    Якщо розхиталась віконна ручка, необхідно припідняти декоративну планку, яка знаходиться під нею, із вертикального в горизонтальне положення і затягнути гвинти які знаходяться під нею. Після чого встановити планку у попереднє положення.
     

  • Догляд за водовідводами
    У кожному пластиковому вікні передбаченні водовідвідні канали для виходу на зовні накопичуваної в середені нього вологи. Необхідно раз в рік проводити профілактичний огляд каналів і очищати їх за допомогою щітки або любим не металічним предметом.
     

  • Запобігання запрівання вікон у вашій квартирі
    Вікна із ПВХ прфілів вирізняються високою щільністю усіх зєднань і у закритому стані пропускають дуже мало повітря. Таким чином у проміщеннях накопичується волога, яка осідає на самих холодних ділянках зовнішніх огороджуючих конструкціях, тобто на скло-пакетах, у вигляді запрівання та конденцату. Для поперкдження подібних явищ необхідно перед усім, понижувати вологість у приміщеннях шляхом регулярного провітрювання або установки системи вентиляції.
     

Дотримання усіх цих вище зазначених правил дозволить вам оцінити усі переваги сучасних вікон і зберегти їх роботоздатність довгі роки.

Джерело: Платинова Буковина


Ключові слова: Метало-пластикові вікна, пвх, вікна, Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини