Програма святкових заходів на День Незалежності України

- 24.08.2011 11:57
Програма святкових заходів на День Незалежності України

Сьогодні, 24 серпня на честь 20-ї річниці Незалежності України у всіх містах пройдуть урочисті заходи, присвячені ювілею - від урочистого офіціозу за участю чиновників до святкових концертів, виставок та феєрверків.

Київ програма святкових заходів на День Незалежності 

У Києві, як обіцяла місцева влада, на День Незалежності відбудуться наймасштабніші заходи за всю історію. Центр столиці перетвориться на великий святковий майданчик, на якому встановлять 4 сцени і більше 10 тематичних ігрових локацій, пише ЛігаБізнесІнформ.

Офіційний "старт" свята традиційно дали перші особи держави. О 10 годині президент Віктор Янукович поклав квіти до пам'ятників Шевченку та Грушевському, після чого він візьме участь в урочистих зборах "Благословенна і єдина України" біля пам'ятника Святому Володимиру.

10:00 - на Хрещатику (від ЦУМу до Європейської площі) відкриються інтерактивні ігрові майданчики для дітей та їхніх батьків "Що ти знаєш про Україну" і "Цікаве про Україну".

Свої шоу-програми покажуть вуличні театри - "Козаки на ходулях", "Чи то люди, чи то ляльки", Театр живих скульптур, шоу велетнів. Для любителів вокалу буде встановлена ​​майданчик українського караоке.

Активна молодь зможе проявити себе на сценічному майданчику U-20, де пройдуть спортивні заходи: міні-футбол, стрітбол, показові виступи з брейкдансу.

Крім того, працюватимуть скейтпарк і майданчик з екстремальних видів спорту.

Тут же пройдуть презентаційні заходи до Євро-2012, де можна буде подивитися макети найкращих стадіонів Україні і виграти квитки на НСК Олімпійський.

Спеціально до ювілею на Хрещатику побудують стіну заввишки 3 метри і завдовжки 70 метрів, на якій 20 команд художників з різних міст України створять вуличну виставку графіті, присвячену 20-річчю Незалежності.

У цей час на Європейській площі пройде парад вишиванок.

Його учасники будуть відображені на рекордній фотографії - найбільшому в світі знімку у вишиванках.

Опозиція збирає всіх українців, які хотіли б захистити гідність Україні і свої права, на народний марш від парку Шевченка, запланований на 11:00. Утім, напередодні Окружний адміністративний суд Києва заборонив проведення в центрі міста усіх масових акцій, окрім організованих владою.

16:30 - з головної сцени столиці на Майдані Незалежності киян і гостей столиці привітає зі святом голова КМДА Олександр Попов. Одразу після привітання розпочнеться шоу найкращих військових духових оркестрів з усієї України.

18:00 - на Майдані відкриється святковий музичний марафон, в якому візьмуть участь 20 популярних українських виконавців: Софія Ротару, Руслана, Тіна Кароль, Потап і Настя, "Танок на Майдані Конго", Джамала, "Мед Хедс", "Брати Карамазови "," Друга ріка ", Гайтана, Маша Собко, Катерина Бужинська, Настя Приходько, Злата Огневич. У шоу-програмі також виступить команда-переможець проекту "Майдан's" з Кіровограда в складі 500 танцюристів.

Завершиться свято феєрверком о 22:00.

Донецьк: програма святкових заходів на День Незалежності

У Донецьку основні гуляння пройдуть на площі Леніна і в парку ім.

Щербакова. О 10:00 в парку розпочнеться фестиваль "Коло друзів" та відкриється виставка "Барви Донеччини".

О 18:00 розпочнеться концерт "Донецькі троянди", через годину - танцювально-розважальна програма "УкрДанс".

Потім гостей розважатимуть на шоу "Два з половиною кума". На площі Леніна пройдуть фольклорні програми "Калина-2011", "Козачий двір", концерт "МузКласс".

Львів: програма святкових заходів на День Незалежності

Львів почав святкувати День Незалежності ще 20 серпня, але найбільш грандіозні заходи заплановані саме на 24 серпня.

10:00 - на Кафедральній площі відкрився перший львівський фестиваль квіткових композицій "Leo Flower 2011".

В той же час на Проспекті Свободи розпочнеться дитяче свято до Дня Незалежності: зоряна естафета, спортивні ігри, майстер-класи. О 11:30 тут же стартує "Зоряна естафета" (15 етапів від політичних місць української державності з фінішем на площі перед пам'ятником Шевченка), а з 14:00 до 17:00 пройдуть показові змагання зі стрітболу.

12:00 - у Парку культури та відпочинку імені Хмельницького - молодіжний фестиваль графіті.

15:00 - на Проспекті Свободи - акафіст до Пресвятої Богородиці. Спільна молитва за Україну представників християнських конфесій, концерт чоловічої хорової капели "Дударик" і Наталії Половинки.

16:00 - DJ-парад до Дня Незалежності у Парку культури та відпочинку імені Хмельницького за участю топ-DJ Україна - Buy One Get One Free, Ira Champion та Mr. Sunny.

16:00 - на площі Ринок починається святковий концерт до Дня Незалежності за участю Оксани Мухи і вокальних формацій Орфей і Піккардійська терція. Крім того, львів'ян привітає зі святом відомий німецький оркестр "Blasorchester Schott Jena". Родзинкою оркестру є комплект музичних інструментів зі скла авторської роботи.

О 19:30 на площі Ринок пройде спеціальна святкова програма від Скрябіна з оркестром Національного драматичного театру імені Заньковецької.

Одеса: програма святкових заходів на День Незалежності

В Одесі на День Незалежності на Потьомкінських сходах розтягнуть 20-метровий прапор України, а на Театральній площі заспіває гурт "С.К.А.Й.".

На честь свята на Приморському бульварі відбудеться "Вишиванковий фестиваль" - з ярмарком, майстер-класами, конкурсом на швидкісне поїдання вареників, конкурсом української пісні та боді-артом.

Очікується, що одесити встановлять своєрідний рекорд - на сходинках Потьомкінських сходів вишикуються 500 осіб у вишиванках.

Фестиваль включає в себе акцію "Патруль незалежності". Учасники акції спеціальними жовто-синіми жезлами будуть "зупиняти" автомобілі на перехресті і прикрашати їх святковою символікою.

Крим: програма святкових заходів на День Незалежності

У Севастополі, Сімферополі та Керчі на кораблях і в частинах українського флоту урочисто піднімуть військово-морський прапор. На суднах організують день відкритих дверей, і всі бажаючі зможуть піднятися на корабельні палуби.

У Севастополі в еко-парку "Лукомор'я" відбудеться фестиваль українського борщу. Варити його, за задумом організаторів, будуть моряки російського флоту, подадуть традиційно - з чорним хлібом і салом. Моряки українського флоту у відповідь презентують щі з пампушками.

Увечері на площі Нахімова - святковий концерт за участю оркестру Академії ВМС імені Нахімова.

О 22:00 у всіх трьох кримських містах - Севастополі, Сімферополі та Керчі - святковий феєрверк завершить концертну програму.

Харків: програма святкових заходів на День Незалежності

У Харкові на площі Свободи відбудеться великий концерт, в якому візьмуть участь Доктор Албан (Dr. Alban) і Софі Елліс Бекстор (Sophie Ellis Bextor), а також Світлана Лобода, Нані Брегвадзе, Микола Гнатюк, Роксана Бабаян і групи "Дискотека Аварія" , "Чай вдвоем" і "Пісняри".

Дніпропетровськ: програма святкових заходів на День Незалежності

У Дніпропетровську на Фестивальному причалі заспіває Наталія Могилевська і учасники "Фабрики зірок".

У парку імені Шевченка вранці виступлять фольклорні колективи, а о 14:00 - триразові чемпіони світу в стилі хіп-хоп, танцюристи з клубу "Трансденс".

Вінниця: програма святкових заходів на День Незалежності

У Вінниці спечуть найбільший коровай в Україні. Він важить півтори тонни і займає площу більше 4 квадратних метрів. Рекорд зафіксують представники Книги рекордів України.

Джерело : ТСН


Ключові слова: Програма святкових заходів на День Незалежності 2011, Киів, 24 серпня

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03

Всі новини