Журавлина в боротьбі з виразкою.
- 25.01.2011 10:59Для профілактики виразки шлунка їжте журавлину
Ця ягода відрізняється високим вмістом вітамінів і володіє антибактеріальними властивостями
Лікарі радять для профілактики таких хвороб, як виразка шлунка, хвороби серця і судин, онкологічних захворювань їсти побільше журавлини. Вітаміни, що містяться в цій кислої ягоді, діють набагато ефективніше вітамінних комплексів у таблетках. Крім того, в дарах природи поживні речовини ідеально збалансовані та легко засвоюються.
Журавлина має властивість протистояти інфекційним захворюванням і запаленням. Вона ефективна при лікуванні сечостатевих інфекцій, захворювань шлунка і ясен. Свіжа журавлина і її сік можуть використовуватися для профілактики онкологічних захворювань і хвороб серця і судин.
У пацієнтів, що вживають журавлину або страви і напої на основі цієї ягоди, значно скорочується ризик появи виразки шлунка, пише Продукт.ru.
Подібна дія цієї ягоди пов'язана з її антибактеріальними властивостями. Журавлина перешкоджає поширенню бактерій, у тому числі і бактерії hуlicobacter pylori, яка викликає дане захворювання.
Коментарі (0)
Другие новости:
- 01.05.2024 11:13
- 30.04.2024 15:29
- 26.04.2024 10:53
- 24.04.2024 16:04
- 23.04.2024 10:14
- 23.04.2024 09:14
- 16.04.2024 10:32
- 16.04.2024 10:09
- 15.04.2024 13:56
- 05.04.2024 11:23